dimecres, 27 de setembre del 2017

PARCEL·LEM EL NOU HORT!

Salutacions famílies!
Arribant l'octubre, els nens i nenes de 3r, acompanyats per la Virginia, han iniciat el treball al nou espai de l'hort. 
Una de les primeres tasques a realitzar ha estat analitzar com és el nostre nou hort, quina forma té l'espai de cultiu i quines dimensions poden ser utilitzades per conrear.
Mireu, aquest és l'espai de què disposem:

Hem vist que, dins d'aquest espai podem crear un quadrat amb costats de 7 metres.  Així doncs, hem procedit a elaborar amb cordes els costats dels quadrats i, posteriorment, les hem utilitzat per a marcar-ho a la futura zona de cultiu. Ho hem fet així!





Mireu com ens va quedar:



Un cop fet això, hem buscat la manera de dividir el nostre quadrat en quatre zones més petites. Les necessitem perquè a cadascuna d'aquestes zones es conrearan hortalisses de quatre famílies botàniques diferents. Amb l'ajuda de la Virgínia, hem vist que es podrien delimitar 4 rectangles de 120x700 cm separats entre sí per un caminet de mig metre. Un cop pensat això, ens hem posat a treballar i hem delimitat aquests quatre rectangles amb pals i cordes.



Ara que disposem de 4 espais rectangulars a de la nostra zona de cultiu ens adonem que dins de cadascun d'ells ens hi caben un parell de solcs de cultiu. Mireu, amb aquest esquema ho veureu més clarament:


Ara només queda començar a conrear-los. Però... què hi cultivarem, a cadascsun?
Aviat uns informarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada