dimecres, 17 de gener del 2018

FLORS A L'HORT

Salutacions famílies!
Avui a la classe d'hort hem estat parlant de la importància de disposar de flors a prop de les zones de cultiu. Sovint ens oblidem de les flors, als horts, ja que de vegades pensem només en cultivar hortalisses, però les flors són una important ajuda en l'agricultura ecològica.
Voleu saber per què?
Doncs veureu, les flors contribueixen en el control natural de possibles plagues, repel·lent molts dels organismes que podrien atacar els nostres cultius. A més, els colors vius de les flors atrauen insectes pol·linitzadors, tan importants ens els processos de fecundació de les flors, necessaris per al desenvolupament dels fruits. D'altra banda, no em direu que no són d'allò més boniques, les flors? Aporten color a l'hort i alegren la vista!
És per tot això que avui els nens i nenes de 3rA que han anat a l'hort han dedicat una estona en trasplantar calèndules, pensaments, geranis i plantes aromàtiques a la zona de cultiu.









Durant tot el procés hem aprofitat per parlar de les principals parts de les plantes i per recordar-ne les seves funcions bàsiques.
Ha estat ben divertit!
Fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada